De specialist voor jouw wagen!

Auto 5 Borsbeek

Auto 5 Borsbeek2018-07-28T22:31:00+02:00
Auto 5 Borsbeek

Bij Auto 5 Borsbeek vindt u een compleet pakket diensten op het gebied van keuring, onderhoud en herstellingen. Met meer dan 50 vestigingen in België biedt Auto 5 snelle service tegen een lage prijs.

Onderhoud van uw wagen bij Auto 5 Borsbeek

Auto 5 biedt een goed pakket diensten voor elk automerk en elk autotype. Auto 5 verzorgt zorgvuldige keuringen, groot en klein onderhoud en verschillende reparaties. U kunt in de auto garage ook zonder afspraak terecht voor vervanging van banden, schokdempers, uitlaten, accu’s en ruiten, alsook het onderhoud van de airco. De auto wordt gerepareerd terwijl u wacht. Uiteraard is het ook mogelijk snel een afspraak te maken voor keuring, onderhoud of reparatie. In alle gevallen betaalt u een scherpe prijs.

In de webshop van Auto 5 kan je diverse onderdelen en accessoires bestellen. Op iedere bestelling geniet je van 90 dagen ruilrecht. Uw bestelling wordt binnen de 2 uren geleverd in de Auto 5 van uw keuze! Betaling gebeurt bij afhaling, of online via 1 van de betaalmethodes zoals Bancontact, Visa en PayPal.

Auto 5 staat al meer dan 50 jaar tot uw dienst en kan beroep doen op een uitgebreid team van professionals om u de beste service te kunnen garanderen, zowel voor als na je aankoop.

Auto 5 werkt samen met de grootste leasemaatschappijen in België voor de onderhoud van firmawagens. Ook zakelijke klanten kunnen wij snel en adequaat helpen in onze vestigingen.

Voor meer informatie of een afspraak, neem contact op via e-mail of telefoon, of bezoek onze winkel te Borsbeek.

Openingsuren Auto 5 Borsbeek

Adres Auto 5 Borsbeek

Auto 5 Borsbeek
De Robianostraat 155
2150 Borsbeek

Telefoonnummer Auto 5 Borsbeek

Telefoonnummer: 03/340.45.70

E-mailadres Auto 5 Borsbeek

E-mailadres: mag531@auto5.be

Website Auto 5 Borsbeek

Bezoek ook onze andere vestigingen:

Borsbeek
Borsbeek
Wilrijk
Borsbeek
Burcht
Oostakker